Navigatie Jobs eECHO archief Hieronder een archief van jobs. Gesponsorde Koppelingen 

Labo-assistent(e) (Evergem)   Archief entery: Labo-assistent(e) (Evergem)

Labo-assistent(e) (Evergem)

Resultatenlijst

331 van 603 jobs
Referentie RL-00407453-454367J7

Dit is een job ingegeven door onze partner Streekpersoneel.be. De informatie werd niet nagekeken en gecontroleerd door de VDAB. De VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze werkaanbiedingen of advertenties, en de eventuele inbreuken hierin op de geldende wetgeving.

TWZ
Durmakker 4
9940 Evergem

Zoekt:

1 Labo-assistent(e) (Evergem)


Je voert, na een opleidingsperiode, zelfstandige routine-analyses uit op afvalwater. Je interpreteert en toetst de analyseresultaten. Verder verleent u labondersteuning aan productie. Je werkt mee aan de kwaliteitscontrole.

Verwacht:

Je genoot een graduaatopleiding A2 scheikunde of biochemie.
U woont in het Gentse of bent bereid daar te komen wonen.

Biedt:

Bij TWZ heeft ondernemen nog een echte betekenis, waarbij zin voor visie, initiatief en verantwoordelijkheid ten volle worden gevalideerd. Daarvoor komt u terecht in de productiegerichte functie waarbij u mee bouwt aan de verdere groei van het bedrijf dat met onze partner Veolia in een internationale context werkt.
Tijdsregeling: Dag - Voltijds

Bedrijf:

TWZ nv is een toekomstgericht bedrijf dat op dit ogenblik een tweede vestiging uitbouwt in de Gentse zeehaven met een unieke havenontvangstinstallatie.Onze kernactiviteiten zijn afvalverwerking en de reiniging van tankwagens en schepen. Uiteraard is TWZ ISO gecertificeerd en kan het via haar partner Veolia gebruik maken van een uitgebreide internationale ervaring.
De groei van TWZ nv vereist een doorgedreven professionele aanpak. Om dat te realiseren zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker die onze toekomstplannen mee wil uitbouwen en gedreven is om onze missie en onze zorg voor het milieu gestalte te geven.

Plaats tewerkstelling:


9940 Evergem

Solliciteren:

Solliciteren kan als volgt:
  • e-mail: Ivo.devlieghere@twz.be
  • telefonisch: 09 257 11 11
  • schriftelijk met cv

TWZ
Durmakker 4
9940 Evergem

Contact info:

Misschien bent u de geknipte figuur om bij ons de functie van Labo-assistente in te vullen. Belangstelling? Mail of schrijf met c.v. naar TWZ t.a.v. Ir. I. De Vlieghere. Bezoek onze website! www.twz.be
Vacaturedatum: 05/11/2007
Datum laatste wijziging: 05/11/2007
  Toevoegen aan favorieten  


©2011 eECHO